Peru Colca - espresso

Výběrová káva z Peru na espresso s tóny mirabelek, kiwi a lískových oříšků. Metoda zpracování anaerobní.

Kategorie
Dostupnost:Zboží je momentálně nedostupné.
Vzorky kávy nezasíláme. Expedice cca za týden.
Peru Colca - espresso

Peru Colca

  • Vynikající výběrová káva Colca Anaerobic FW z úchvatného údolí Colca v Peru. Byla vypěstována v nadmořské výšce 1 870 metrů. 
  • Kávu vyprodukovali drobní farmáři pod asociací ValleInca, z nichž mnozí výběrové kávě zasvětili celý život. Farmáři zde používají anaerobní fermentaci po dobu 36 hodin, což zlepšuje chuťový profil a zároveň zachovává kvalitu kávy.
  • Zamiluješ si ji kvůli jejím jemným ovocným tónům a tónům lískových oříšků. Je ideální pro přípravu lahodného espressa.

Nadmořská výška

  • 1870 m

Odrůdy

  • Bourbon

Zpracování

  • anaerobní

Fotka je částečně ilustrační - respektive obal je s tímto obrázkem, který vidíš na fotce, ale možná je na fotce text "na filtr" a tento model je přitom na espresso. Tedy hlavní obrázek (zvířátko, příroda) sedí, sedí i země původu, ale co se oblasti, doporučeného způsobu přípravy a chuťových tónů týče, u toho se řiď popisem zde na eshopu.

  • Aktuální Čajová Bedýnka
    Aktuální Čajová Bedýnka
    Zimní Čajová Bedýnka s výběrem 5 sypaných čajů v dárkovém balení. Lze objednat i formou předplatného dle ročních období.
    od 699 Kč
    Novinka
    Aktuální Čajová Bedýnka
  • Cascara
    Cascara
    Cascara je sušina dužiny z kávových třešní. Tato cascara s tóny medu, zeleného jablka a rakytníku je z Kostariky. Metoda zpracování -...
    od 200 Kč
    Cascara
  • El Salvador El Cocal - filtr
    El Salvador El Cocal - filtr
    Výběrová káva na filtr z El Salvadoru s tóny borůvek, květin a tropického ovoce. Metoda zpracování anaerobní naturální.
    od 330 Kč
    El Salvador El Cocal - filtr